bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Wouter Hoekstra en Jan van Aalderen winnaars 4e open Harlinger doublette toernooi

Wouter Hoekstra en Jan van Aalderen winnaars 4e open Harlinger doublette toernooi

16-1-2010

Wouter Hoekstra en Jan van Aalderen winnaars 4e open Harlinger doublette toernooi

Na de voorrondes over 3 partijen met 3 winstpartijen en een saldo van maar liefst + 32, werd ook het doublette van de Vries uit Drachten met maar liefst 13- 0 aan de kant gezet door de winnaars van La Boule au But uit Sneek.

 

Daarna moesten Jan en Wouter tegen het mixteam bestaande uit Jeroen de Vrije uit Lemmer en Rino Serra uit Sneek uitslag 13-8. Voor het eerst hadden ze wat tegenstand Maar ook in de finale hadden de kampioenen, die de gehele dag ijzersterk speelden geen gevaar te duchten van het doublette  van Gerda v.d. Linde met Han Sluter uit Beetsterzwaag en Assen.

De 1e prijs in de  A Complementair  werd gewonnen door Flip en Margrieth de Vries tegen Herman Koster en Mascha Gerritsen uit Steenwijk.

 
De teams van Boulegoed kwamen op twee na allemaal in de B poule terecht. In de A poule speelden Klaas Tichelaar met Gerrit Hiemstra en Klaas de Jong spelend met Elly Prins uit Lemmer. Beide doublettes legden het loodje in de A complementair . In de finale van de B poule ging het tussen Jelle Bakker met Claude Llamas  tegen Jan vd Heide en Willem Teuben. Ondanks de 13-5 winst voor Bakker en Llamas was het een partij met veel strijd. De jongens uut plan Suud, Karst v.d. Heide en Folly Berends wisten overtuigend te winnen van Goos de Graaf en Heimen Kieft met 13-2. Het toernooi dat al weken van te voren was volgeboekt  was er een van sportieve strijd en gezelligheid.

Het volgende toernooi is het Stienen Man Triplette toernooi op zaterdag 13 maart. Voor belangstellenden een datum om in je agenda te schrijven, de aanvang is 10.30.

Document acties