bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Jeu de Boulesvereniging Boulegoed 25 jaar jong!

Jeu de Boulesvereniging Boulegoed 25 jaar jong!

Jeu de Boulesvereniging Boulegoed 25 jaar jong!

Foto: Dorus Breidenbach.

Jeu de Boulesvereniging Boulegoed 25 jaar jong!

Zaterdag 17 april vierde Jeu de Boulevereniging Boulegoed haar 25 jarig bestaan in Harlingen. Het bestuur van Boulegoed had bedacht om deze dag een rondje langs de oude locaties te gaan en daar een aantal partijen te spelen. De dag begon met koffie en gebak in het Heerenlogement want hier kwam men ten tijde van het Engelse tuin tijdperk (1985-1990) altijd voor koffie en gebruik van het toilet. Dus reden om hier te starten. 

 

Na de koffie werden er twee partijen gespeeld en werden er vele geweldige herinneringen gedeelt in de Engelse tuin. Tussen de partijen door een drankje in café Tuinzicht waar de club vroeger ook wel eens vertoefde en rond één uur bracht Cor van Lunst... lekkere broodjes! De nostalgie was toen helemaal op zijn top, picknicken net als toen in het park.

 


Hier vandaan vertrokken de boulers naar de oude locatie aan de Zeedijk bij de Waddenhal, er werden wederom twee partijen gespeeld en herinneringen opgehaald onder het genot van een drankje bij de Hockeyclub. De dag kon al niet meer stuk, het prachtige weer, sportieviteit en een mix van jonge en iets oudere gezellige mensen.. ja dat is Boulegoed!

 

De leden vertrokken rond vieren naar hun thuisfront het "Boulesparadijs" aan de Jetting. Trots zeiden velen "Goh wat hewwe het hier geweldig, wij hewwe de mooiste locatie van Harlingen!" De bouleshal was omgetoverd tot restaurant waar de leden en hun introducees werden getrakteerd op een door restaurant het Heerenlogement warm- en koud buffet. Het was stil en dat wil heel wat zeggen voor deze club, iedereen was verbluft van het heerlijke eten en genoot daar zichtbaar van. Na het eten gingen de beentjes van de vloer en zong men luidkeels mee met de Karaoke show van Bram & Hans.

 

 

Boulegoed, een club om trots op te zijn!

Via deze link wat geschiedenis van Boulegoed. 

Document acties