bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Jeu de boulevereniging Boulegoed loopt helemaal op schema betreffende het NK op 26 september

Jeu de boulevereniging Boulegoed loopt helemaal op schema betreffende het NK op 26 september

18 September 2009

Jeu de boulevereniging Boulegoed loopt helemaal op schema betreffende het NK op 26 september

Het prachtige affiche is landelijk onder de aandacht gebracht en de sponsoring loopt helemaal naar wens. Er zijn maar liefst 6 hoofd- sponsoren en 22 bord- sponsoren die hun medewerking aan dit unieke evenement in Noord-Nederland verlenen. De bord-sponsoren krijgen net als de hoofd-sponsoren een V.I.P. behandeling tijdens het Nederlands Kampioenschap en de mogelijkheid om een vlag of banner aan te leveren zodat deze tijdens het toernooi langs het speelveld komt te hangen. Ook het sponsoren in natura behoort tot de mogelijkheden.

Om het speelterrein nog meer uitstraling te geven is het in drie vakken verdeeld met 3 verschillende terreinsoorten. Het finale-veld bestaat uit een fijne schelpenondergrond. De twee andere velden hebben een grovere toplaag. Tussen deze velden zijn paden aangelegd waar de bezoekers op bankjes nog beter de wedstrijden van dichtbij kunnen aanschouwen. Op de uiterste inschrijfdatum zijn er al 72 doublettes aangemeld bij de N.J.B.B. Het systeem dat gespeeld wordt is zonder voorrondes dus als je een partij verliest kom je in het troost-toernooi terecht en dan is het net als in het hoofdtoernooi de tweede partij verliezen betekent afgelopen en naar huis.

 

Om dit evenement van dichtbij mee te maken, de aanvang is om 10.00 uur op zaterdag 26 september bij J.B.V.Boulegoed op het Boule-paradijs aan de Jetting 5 te Harlingen. De entree is gratis en er is een prima catering aanwezig. Dit evenement is zeker een bezoekje waard. Het bestuur van Boulegoed en de vele vrijwilligers doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken.

De deelnemers zoals ze op de website van de N.J.B.B. zijn aangemeld.

 

tabel

Document acties