bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Norder en Timmermans winnen bij Boulegoed

Norder en Timmermans winnen bij Boulegoed

Mark Norder en Hans Timmermans wisten afgelopen zaterdag op overtuigende wijze het Jetting Boulodrome toernooi op hun naam te schrijven.

Norder en Timmermans  winnen bij Boulegoed

Mark Norder en Hans Timmermans wisten afgelopen zaterdag op overtuigende wijze het Jetting Boulodrome toernooi op hun naam te schrijven. De 3 voorgelote partijen wisten ze alle 3 te winnen met een saldo van + 32, de Leeuwarders, uitkomend voor Le Biberon,  kregen over 6 partijen slechts 12 punten tegen. In de finale tegen Ruud Derks en Marco Termaat werd maar liefst met 13-1 gewonnen.

De Noord- Hollanders  Ruud en Marco wonnen ook 3 voorgelote partijen  saldo +26. Van de 16 deelnemende teams was Boulegoed met 7 teams vertegenwoordigd, hiervan behaalden Klaas Tichelaar met sien skoonseun Duco Broersma en Klaas de Jong met Gerrit Hiemstra de A-poule . De andere 5 teams kwamen in de B-poule, waaronder Claude Llamas en Jelle Bakker die de finale speelden tegen Koorman en de Jong uit Zwolle, zij verloren met 13-7. Ook konden Liesbeth Kamp en Juul Draaisma het niet winnen in de B- Complementair  tegen Veenema en Medendorp.  In een spannende partij werd het 13-11 voor de Groningers. In de halve finale van de A- Complementair streden Klaas en Duco tegen Gerrit en Klaas de Jong een schitterende strijd met mooi spel van beide  teams maar uiteindelijk een verdiende 13-11 voor Klaas de Jong en Gerrit. Hierna de finale tegen Vader en zoon Vogelaar uit Leeuwarden, de eerste puntjes werden om en om verdeeld maar na 4-2 voor de mannen van Boulegoed, leek het een walk-over te worden want een 12-2 voorsprong stond al snel op het scorebord. De stand werd echter puntje na puntje 12-7 maar de partij werd uitgemaakt en een verdiende overwinning was een feit 13-7 voor Gerrit en Klaas. De prijzen werden uitgereikt door voorzitter Pim Vrolijk zo rond de klok van zessen.  Boulegoed kan weer terug zien op een mooi toernooi met deelnemers uit verschillende steden waaronder ook Schagen, Almelo en Groningen.

A-poule                                                       A-Compl

1e Hans Timmermans                              1e        Klaas de Jong

     Mark Norder                                                 Gerrit Hiemstra

2e Ruud Derks                                        2e        Peter Vogelaar

    Marco Termaat                                               Frans Vogelaar

 

B-poule                                                       B-Compl

1e Koorma                                              1e        Veenema

     De Jong                                                        Medendorp

2e Claude Llamas                                     2e        Juul Draaisma

    Jelle Bakker                                                    Liesbeth Kamp

 


 

Document acties