bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Speel mee met de Vrienden Loterij!

Speel mee met de Vrienden Loterij!

Speel mee voor Boulegoed en maak wekelijks kans op € 100.000!

Speel mee met de Vrienden Loterij!

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Boulegoed!

 

Meespelen voor Boulegoed is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl of bel naar
0900 – 300 1400 en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct Boulegoed. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000! Voor slechts € 2,20 per week speelt u mee. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 5 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse € 100.000, dan mag u nog eens € 100.000 verdelen onder uw vijf vrienden.

 

Boulegoed wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Boulegoed te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!

Wij wensen u alvast veel speelplezier en danken u hartelijk voor de steun aan JBV BOULEGOED.

Document acties