bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Willem Vlieger oppermachtig tijdens zonovergoten pinkstertoernooi Boulegoed

Willem Vlieger oppermachtig tijdens zonovergoten pinkstertoernooi Boulegoed

10 Juni 2009

Willem Vlieger oppermachtig tijdens zonovergoten pinkstertoernooi Boulegoed

Eigenlijk waren het alleen maar winnaars pinksterzondag bij Boulegoed, volop zon een catering die klonk als een klok en dan ook nog lekker boulen.

Van de bijna 70 aanwezigen speelden 46 personen 3 partijen in een gezellige en ongedwongen sfeer. De beste van de aanwezige leden was Willem Vlieger hij won drie maal met een saldo van maar liefst + 26.  

Met Jurjen speelde hij de eerste partij tegen Karst Junior en Jannie (Klokje) 13-6. Daarna met Olger van Grootveld, jammer dat dit jeugdige talent geen lid meer is, uitslag 13-1 tegen Reitze en Gees. Dan nog een partij. Tijdens dit ongedwongen toernooi kan Willem de spanning aan, samen met Cor Draaisma verslaan ze Goos de Graaf met Wout helemaal uit Lelystad, met 13-6. Bij de introduces was er een winnares en wel Willie van Emst. Hieruit blijkt maar weer dat ze meer kan dan biertappen, prachtig zingen en biljarten. Ze won drie maal met een saldo van maar liefst +24. De eerste keer was haar maat Harry Kamp en ze rekenden af met 13-8 tegen Henk uit Lelystad en Welmoed Woudstra. De tweede partij alweer een tegenstander uit de polder Wout met Kas v d Heide, ze klaarde de klus samen met Siep Hoekstra 13-7. Daarna speelde Willie met Ginie Wolberts tegen hun opponenten Reitze v.d. Veen en Mirinda de Jager en deze twee moesten de trap op om de Fanny de kont te kussen want het werd maar liefst 13-0 en bij deze stand is het traditie dat Fanny word gekust.

Reitze had een zeer slechte dag hij wist niks te winnen en had een saldo van maar liefst -33. Hij kon na afloop een pak toiletpapier in ontvangst nemen. Egberta v. d. Heide pakte de tweede prijs en werd natuurlijk door een trotse vader toegesproken, want wie anders kan de prijzen beter uitreiken dan Jan (POR) v. d. Heide. Gert de Vries de Franse Harlinger werd derde met 3 winst + 12. Bij de leden van Boulegoed werd Willard van Grootveld tweede met 3 winst +16. Het saldo had hoger gekund maar hij moest de BBQ aansteken en 2 dingen doen dat gaat niet. Wikke Kruyze pakte in het mannengeweld de 3e plek 3 winst en +15. Ze liet met 3 winstpartijen Cor Draaisma en Siep Hoekstra achter zich. Er waren 10 spelers die geen enkele partij wisten te winnen, 13 deelnemers wonnen 1 partij, en er waren 15 spelers met 2 winstpartijen.

Na de prijsuitreiking werden er nog vele revanche partijen gespeeld en wie niet speelde kon gezellig op het terras heerlijk in de zon zitten. Kortom het was weer een super Pinksterdag bij Boulegoed.

Document acties