bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws 7de wedstrijd NPC

7de wedstrijd NPC

10 december de zevende wedstrijd van team Boulegoed in de NPC. De banen geveegd en gesproeid door onze groundsman Karel, de kantine in kerstsfeer, de koffie klaar, de gehaktballen in de jus en de huisgemaakte soep van Marjolein staat op. We zijn er klaar voor.

7de wedstrijd NPC

Onze gasten van Elza Boules en ons team konden zich opmaken voor een mooie wedstrijd.

De eerste 3 doubletten konden beginnen. Rein met Gerrit wonnen met gemak 13-1. Frans-Jan met Annemarie, ook gewonnen met 13-8. Roelof met Bart verloren helaas met 2-13. Stand 2-1.

De tripletten werden gespeeld door Annemarie, Frans-Jan en Bart stand 9-13. Rein, Roelof en Gerrit wonnen hun partij 13-11. Stand 3-2. Nu moesten we dus wel aan de bak om voor de winst te gaan, er moest in ieder geval 2 doubletten worden gewonnen.  Bart en Siebrig, Roelof en Frans-Jan, Gerrit en Rein gingen van start. Spanning alom. Bart en Siebrig kwamen al gauw op een achterstand van 0-6. Oeps. Het werd 2-8. met een schuin oog keken ze naar de twee andere partijen, die stonden op voorsprong. De druk ging eraf en de kansen keerden. Een inhaalslag vond plaats 9-9 en door goed spel werd de partij gewonnen met 13-12. Top gedaan. Frans-Jan en Roelof wonnen met gemak 13-5. Gerrit en Rein maakten er een spannende partij van. Een voorsprong van 12-5 werd al gauw 12-10. Het lukte Rein niet meer elke boule goed te tireren.  Maar toch wisten ze de partij te winnen met 13-12. Eindstand 6-2. Klasse. 

Na deze eerste 7 wedstrijden staan we op de 2de plaats achter Meteoor 3.

Document acties