bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Cees Minnema en Christian Grimberg winnen Jetting Boulodrome toernooi

Cees Minnema en Christian Grimberg winnen Jetting Boulodrome toernooi

Zaterdag jl. onder zomerse omstandigheden werd het Jetting boulodrome toernooi gespeeld. Een aantal teams had er wel oren naar om buiten te spelen maar de wedstrijdleiding vond dat het verschil tussen de binnen en buitenbanen te groot is en werd er binnen in de Boulodrome gespeeld. Van de 15 teams kwamen er 8 teams uit Harlingen, een uit Hoorn Noord Holland en de overige uit Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Steenwijk.

Cees Minnema en Christian Grimberg winnen Jetting Boulodrome toernooi

de winnaars Christian Grimberg en Cees Minnema

Cees Minnema en Christian Grimberg winnen Jetting Boulodrome toernooi

Er waren 3 doubletten met de volle winst in de voorrondes maar ook 2 teams die geen enkele partij wisten te winnen.

 

Van Boulegoed haalden 3 teams de halve finale, Zoran Djukanovic met Joost de Boer hadden de kwart finale gewonnen tegen Herman Koster en Marsha Gerritsen van de But 84 uit Steenwijk met 13-8, maar schoten te kort tegen de latere winnaars van het toernooi Christian Grimberg en Cees Minnema in de halve finale en verloren met 13-1.

Klaas de Jong met Duco Broersma wonnen de kwart finale met 13-0 tegen Frans-Jan Hengst en Gretha Hoekstra en verloren met 13-0 tegen Harry en Liesbeth Kamp die dus in de finale kwamen.

In de kwart finale wisten Harry en Liesbeth te winnen van Frans v d Linden en Ron Imming spelend voor de Bouldozers uit Hoorn Noord Holland uitslag 13-7.

En zo waren de finalisten bekend, Liesbeth en Harry van Boulegoed tegen Christian en Cees van Le Biberon uit Leeuwarden.

De strijd duurde slechts 3 mènes. 2-0 daarna een dikke 6 punter 8-0, dan nog een mene van 5 en het is over en uit 13-0. Voor de Liwwadder skuunepoetsers  Cees en Christian een mooie overwinning. Cees zijn vaste maat was geblesseerd maar op het laatste moment viel Christian in, een geweldige vervanger. Een verdiende overwinning voor de mannen van Le Biberon uit Leeuwarden.

De finale in de A Complementair ging tussen Ruud Warmerdam en Cor v. Kollenburg van Le Biberon en de mannen van de Bouldozers uit Hoorn. Het werd een ruime overwinning voor Cor en Ruud 13-4.

In de B poule alweer een team uit Leeuwarden in de finale. Sake Dijkstra met zijn vaste maat Henk Busstra waren te sterk voor Ab en Ineke de Vrije van Boule Nocht uit Heerenveen het werd 13-4 voor Henk en Sake.

De B Complementair werd gewonnen door Cor Draaisma en Klaas Tichelaar tegen Juul en Reitze v. d. Veen na een spannende partij tussen de teams van Boulegoed uitslag 13-8 voor de mannen.

 

A.      Poule

1e Christian Grimberg en Cees Minnema van Le Biberon Leeuwarden.

2e  Liesbeth en Harry Kamp van Boulegoed Harlingen

 

A.      Complementair

1e Cor van Kollenburg en Ruud Warmerdam van Le Biberon Leeuwarden

2e Frans van de Linde en Ron Immers van Bouldozers Hoorn

 

B.       Poule

1e Sake Dijkstra en Henk Busstra van le Biberon Leeuwarden

2e Ab en Ineke de Vrije van Boule-Nocht Heerenveen

 

B.       Complementair

1e Cor Draaisma en Klaas Tichelaar van Boulegoed Harlingen

2e Reitze en Julia van de Veen van Boulegoed Harlingen

 

Document acties