bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Claude Llamas winnaar Interne Competitie

Claude Llamas winnaar Interne Competitie

Na enige jaren wist Claude op indrukwekkende wijze voor de 4de keer de titel op zijn naam te schrijven.

Claude Llamas winnaar Interne Competitie

Winnaar Claude Llamas

Claude Llamas winnaar Interne Competitie

Na 7 van de 8 gespeelde wedstrijddagen wist hij er maar liefst 4 wedstrijden als winnaar uit de strijd te komen. Het aantal punten wat behaald was waren genoeg om eventueel de laatste wedstrijddag verstek te laten gaan. Maar dat kwam niet op in de leider van het klassement. Duco Broersma was de enige deelnemer die Claude kon volgen met 3 overwinningen na 7 wedstrijddagen.

In totaal waren er 8 deelnemers die een dagzege wisten te behalen.

Aan de Interne Competitie werd deelgenomen door 32 leden van Boulegoed. De helft van deze leden speelt ook graag toernooien buiten Harlingen. Op de laatste dag waren er 8 teams op komen dagen. Claude spelend met Annemarie Rietman was er op gebrand om ook de laatste ronde winnend af te sluiten. De finale werd gehaald en de kans op 5 dagoverwinningen behoorde tot de mogelijkheden. Echter, de tegenstanders Adrie Visser met Heimen Kieft dachten daar anders over zij wonnen de finale overtuigend met 13-4.

 

Na de uitreiking van de wisselbokaal en een zilveren herdenkingslepel met het Harlinger wapen aangeboden door Simon Kramer bedankte Claude al zijn medespelers voor het behalen van deze titel.

 

Stand interne competitie:

 

1e Claude Llamas      58.4

2e Duco Broersma     48.3

3e Reitze v d Veen    36.2

4e Jan Wolff              36.1

5e Julia v d Veen       33

Document acties