bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Doe-dag Boulegoed groot succes

Doe-dag Boulegoed groot succes

Tijdens de jaarlijkse doe-dag bij Boulegoed werden er weer vele klussen gedaan door een 25-tal leden waaronder veel nieuwe leden. De mannelijke leden hielden zich vooral bezig met het prepareren van de speelvelden. Zowel de buitenbanen als de banen in de hal werden grondig aangepakt. Vele kruiwagens met onkruid werden verwijderd.

Doe-dag Boulegoed groot succes

Nu het weer wat beter wordt kan er ook buiten naar wens gespeeld worden. Maar dat is elk jaar weer wennen omdat de banen buiten en binnen erg van elkaar verschillen. Ook de kantine en de keuken kregen een grote beurt en de ramen van de hele hal zijn weer spic en span. Ook de campingboules voor introduc├ęs kregen weer een mooi design kleurtje. Opsluitbandjes die ervoor zorgen dat de bouleballen niet in de struiken verdwijnen werden opgehoogd. Ook het archief werd grondig nagekeken en dan kom je weer veel van vroeger tegen wat heerlijke anekdotes oplevert.

 

Natuurlijk is het niet alleen maar klussen. De dag begint altijd met een bakje koffie met koek, tussen de middag een heerlijke lunch en op het einde van de dag nog wat lekkers te drinken. Zo gaat ieder weer met een tevreden gevoel naar huis.

 

Document acties