bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Gezelligheids toernooien

Gezelligheids toernooien

Een aantal gezelligheids toernooien hebben weer plaats gehad. Waaronder het zomerbarbecue toernooi en de €urotoernooitjes.

Gezelligheids toernooien

Een mooi initiatief met Bbq voor leden en introducees.  Op zondag 31 juli was dan ook de belangstelling groot. De dag ervoor was door een grote groep vrijwilligers de banen weer onkruid vrij gemaakt in de spetterende zon.  Die zondag helaas alleen spetterende regen afgewisseld door grote en kleine miezer buien. Toch  gingen er veel treams buiten boulen. Na 3 partijen kon de uitslag door de computer berekend worden en de grote winnaar was Monique Roukema. Top! Als introducee de meeste punten behaald. Na de prijsuitreiking was het nog gezellig bij de uitgebreide bbq met heerlijke salades.

Voor herhaling vatbaar. Met dank aan Adrie en Karel die alles heel goed verzorgd hebben.

 

De euro toernooitjes worden de laatste vrijdag van de maand gehouden. De deelname kan beter, maar het aantal deelnemers groeit gestaag.

Het vierde toernooi was 5 augustus. Vanuit Leeuwarden deden er 5 heren mee van le Biberon (allen zijn 2de lid bij Boulegoed).  Leuke partijen a la mêlee wat resulteerde in drie prijswinnaars.  1ste Gerco de Haan, 2de Ido Homminga en 3de Joost Vis. Na afloop was het nog lang gezellig.

 

De foto's kunt u vinden onder "foto's" in de map gezelligheidstoernooien.

Document acties