bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Hein Vogelaar winnaar Nieuwjaarstoernooi Boulegoed

Hein Vogelaar winnaar Nieuwjaarstoernooi Boulegoed

Zaterdag 7 januari vond bij Boulegoed het traditionele Nieuwjaarstoernooi plaats, er hadden zich ongeveer 50 personen aangemeld iets minder dan vorig jaar maar er waren enkele ziekmeldingen.

Hein Vogelaar winnaar Nieuwjaarstoernooi Boulegoed

Om klokslag 12.00 uur opende voorzitter Pim Vrolijk deze altijd gezellige dag voor leden en introducés Pim Vrolijk wist te vertellen dat de leden tegenwoordig 3 maal per week met veel plezier de gang  naar een verwarmde Boulodrome maken.

Ook de vele vrijwilligers werden weer even genoemd hoe belangrijk zij zijn voor de club. Verder wenste hij een ieder een gezond 2012 toe en natuurlijk een fijne dag. Hierna werd geproost op het nieuwe jaar en kon begonnen worden met de 1e partij. Deze ronde was er een uitslag die wel heel erg opviel de 13-0 overwinning van Folly Berends, Ginie Wolberts en Wikke Kruyze tegen Klaas Kikkert met Julia v d Veen. De tweede ronde had vele spannende partijen maar welke het meest in het oog sprong was tussen twee routiniers Folkert de Graaf en Ben v. Leeuwen respectievelijk spelend met de introducé s Marina Schikker en Heidi. Het werd een adembenemende 13-12 overwinning voor Ben en Heidi.

Na deze 2e ronde waren er nog negen spelers die aanspraak maakten op de volle winst dus spanning genoeg voor de eindoverwinning. Nadat alle uitslagen waren doorgegeven bleek dat er nog 5 spelers met de volle winst waren overgebleven.

 

 

En als de uitslag bekend is moeten de prijzen uitgereikt worden en dat gebeurt op het Nieuwjaars toernooi altijd door de opperstal spreekmeester Jan (POR) v. d. Heide Hij heeft voor iedereen altijd een passend woord zo uit de losse mouw geschud. De man die als eerste aan de beurt was en dus het slechtste resultaat behaalde was Reitze v. d. Veen, 3 keer verloren en een saldo van -21, ja dan deden de vrouw en zwager het beter.

En zo werd de hele lijst doorgenomen met als laatste en dus de beste van deze dag Hein Vogelaar 3 winst en een saldo van + 27.

De winstpartijen behaalde Hein met Martin Kruyze tegen Folkert de Graaf en Annemarie Rietman uitslag 13-6, 2e partij Hein en Jan Wolff tegen Jan en Karst v d Heide uitslag 13-5 en dan voor de volle winst met Wikke tegen Martin en vrouw Mieke 13-1. En zo werd Hein Vogelaar de terechte winnaar van een supergezellige dag bij Boulegoed. Ook de heerlijke snert (van Marten) die deze dag geserveerd werd nam gretige aftrek bij de aanwezigen.

 

1e Hein Vogelaar 3 w +27
2e Folly Berends 3 w +23
3e Jan Wollf 3 w +20
3e Liesbeth Kamp 3 w +20
5e Ben v Leeuwen 3 w +11
6e Wikke Kruyze 2 w +22
7e Alie v d Veen 2 w + 4
8e Annemarie Rietman 2 w + 3
9e Jan (POR) v d Heide 2 w + 1
9e George (ROGE)v d Weide 2 w + 1

 

Het volgende interne toernooi is het Skrikkel toernooi. Dus voor leden die verplicht met een introducé moeten spelen.

De aanvangstijd is om 10.30 uur en de tijd om te melden 10.00 uur. Het Skrikkel toernooi wordt gehouden op zaterdag 3 maart natuurlijk in de heerlijk verwarmde boulodrome.

Document acties