bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Hilja en Folly Berends winnen Skrikkeltoernooi op hun 30ste trouwdag

Hilja en Folly Berends winnen Skrikkeltoernooi op hun 30ste trouwdag

Het Skrikkeltoernooi, voor de 3e keer gehouden, werd gewonnen door Hilja en Folly die alle 5 partijen wisten te winnen met een saldo van + 45.

Hilja en Folly Berends winnen Skrikkeltoernooi op hun 30ste trouwdag

Folly en Hilja blij met hun overwinning

Hilja en Folly Berends winnen Skrikkeltoernooi op hun 30ste trouwdag

 

Het systeem dat gehanteerd werd was, dat een lid van Boulegoed een introducé moest meenemen om te spelen. Er hadden zich 18 teams voor dit toernooi aangemeld. Eén van de meest opvallende introducés was Jarno, de 8 jarige kleinzoon van clubkampioen Harry Kamp. Het was schitterend om te zien met wat voor een prachtige stijl deze jongen stond te Boulen. Froukje en Siep Hoekstra hadden met hun gasten al een avond staan te oefenen maar dit had niet het gewenste resultaat. Ook introducé Henk Keur uit Blauwhuis kon zijn grootspraak niet waarmaken want Klaas (Kikkert) moest bijna alles alleen doen maar wist 3 maal te winnen. Reitze v d Veen had helemaal uit Workum ene Harry gehaald en niet zonder suc6 want deze mannen pakten net als de buurtjes Folly en Hilja de volle winst met een saldo van + 30. Dan de 3e prijs, die kwam in handen van voorzitter Pim Vrolijk spelend met zijn zwager Aat van ver buiten de provincie uit Scheveningen. Ze wisten 4 keer te winnen saldo + 30. De enige verlies partij die ze leden was tegen Jan en Betty Wolff in een zinderende partij, het werd 13-12 en zo pakten zij ook 4 maal van de 5 partijen de winst saldo + 14.

Net als bij het Nieuwjaars toernooi werd nu ook een gratis lidmaatschap verloot en dit kwam terecht bij Wilma die zeer verrast was. Dat betekent dat er alweer een lid van Boulegoed in de Bargebuurt woont.

Na de heerlijke borrelhapjes werden de prijzen door voorzitter Pim Vrolijk uitgereikt en kregen de aanwezigen nog een drankje aangeboden door het

30-jarige bruidspaar Folly en Hilja en was dit toernooi zoals het bedoelt was een zeer geslaagd gezelligheidstoernooi.

 

Stienen man toernooi

Zaterdag a.s. wordt bij Boulegoed het Stienen man toernooi voor triplettes gehouden, aanvang is 10.30 uur.

De deelnemers komen o.a. uit Harlingen, Groningen, Steenwijk,Lemmer en Leeuwarden. Het is een Boulodrome toernooi en er zijn 16 teams aangemeld.

Wie interesse heeft in de boulesport is van harte welkom te komen kijken bij dit toernooi in onze verwarmde Boulodrome.

Document acties