bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Jan Wolff winnaar supergezellig Nieuwjaars toernooi Boulegoed.

Jan Wolff winnaar supergezellig Nieuwjaars toernooi Boulegoed.

Er waren zaterdag 4 januari ruim 50 leden en introducés om te genieten van het goed georganiseerde Nieuwjaars toernooi.

Jan Wolff winnaar supergezellig Nieuwjaars toernooi Boulegoed.

Jan Wolff wordt door Jan Por op zijn welbekende wijze gefeliciteerd.

Jan Wolff winnaar supergezellig Nieuwjaars toernooi Boulegoed.

Om precies 12.00 uur opende voorzitter Pim Vrolijk dit gezelligheidstoernooi, hij wenste de aanwezigen alle goeds en vooral een goede gezondheid toe. Daarna werden de vele vrijwilligers bedankt en sprak de voorzitter de woorden dat Boulegoed geen rijke club is maar wel een gezonde. Ook de geslaagde A la Mêlee diner toernooien en de Duitse feestavond werden nog even genoemd en dat er in het jaar 2015 weer een feest wordt georganiseerd voor de leden van Boulegoed. Hierna werd er geproost op het nieuwe jaar en konden de aanwezigen met het toernooi beginnen.

 

Door het grote aantal deelnemers werd er gespeeld met tripletten en een paar doubletten. Het ging er fanatiek aan toe maar ook de gezelligheid en het plezier maakte deze dag weer tot een groot succes. Tussen de eerste en de tweede partij genoten de meesten van de overheerlijke snert met roggebrood en spek.

Na 3 partijen was het de beurt aan de wedstrijdtafel om alle uitslagen uit te rekenen en de ranglijst op te maken.

 

Van alle deelnemers was er maar één speler die geen enkele keer als overwinnaar het strijdveld verlaten had. Er waren maar liefst 17 deelnemers met twee maal winst. De volle winst was voor 4 deelnemers weggelegd en de rest kwam niet verder dan 1 overwinning.

De jongste bouler Thymen v.d. Ploeg, behaalde 2 overwinningen met een saldo van + 17 helemaal super.

 

Dan de top 4:

Herman v d Gun             3 winst + 5

Cor Draaisma                 3 winst +13

Voorzitter Pim Vrolijk       3 winst +19

Jan Wolff                       3 winst +20

 

Ook dit jaar werden de prijzen uitgereikt door de opperstal spreekmeester Jan (POR) v d Heide, hij deed dit op zijn welbekende wijze en had voor bijna iedereen een passent woord. Tot slot nam De voorzitter nogmaals het woord en werd het traditionele gratis lidmaatschap uitgereikt aan Betty Wolff en bedankte hij de aanwezigen voor de aanwezigheid van dit geslaagde Nieuwjaars toernooi.

 

     

 

 

Document acties