bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Kas van der Heide winnaar sfeervol Oliebollen toernooi

Kas van der Heide winnaar sfeervol Oliebollen toernooi

Helemaal in de sfeer van Kerst en oud en nieuw werd het Oliebollentoernooi gespeeld door 30 deelnemers. Op verzoek van enkele leden was er ook een kleine Fancy Fair. De koopwaar bestond uit gebreide sokken van Alie, en kettingen van kralen en schelpen van Gretha. De prijzen bestonden dan ook uit deze praktische en decoratieve cadeaus en zeer gewild bij de deelnemers.

Kas van der Heide winnaar sfeervol Oliebollen toernooi

winnaar Kas van de Heide met Gerrit Hiemstra

Kas van der Heide winnaar sfeervol Oliebollen toernooi

Na twee speelronden kwamen de oliebollen en krentenbollen natuurlijk van Sieps oliebollenkraam. De meeste deelnemers waren zo gulzig dat ze van oor tot oor onder de poeiersuuker zaten. Na de overheerlijke traktatie moest er nog een ronde gespeeld worden en hadden 9 spelers de volle winst behaald.

Het is altijd afwachten wie de volgende tegenstanders zijn en wat de concurrentie doet, dat alles hangt af van de loting.

Na de derde speelronde bleek dat er 3 deelnemers waren met alle 3 gewonnen partijen, 16 spelers wonnen er 2 maal, 4 spelers haalden 1 keer winst en geen enkele winstpartij was voor 7 spelers. Dit was het resultaat na een zeer geslaagde en gezellig middagje boulen.

Kas won zijn 3 partijen met Tineke Schuit tegen Jaap Faber en Adrie Visser met 13-4, met Frans- Jan Hengst tegen Geertje van Veenendaal en Geert van Slooten met liefst 13-0 en met Julia van der Veen tegen Siep Hoekstra en Liesbeth Kamp met 13-5. Een verdiende overwinning met een saldo van maar liefst + 30.

 

Uitslag:

1e Kas van der Heide             3 winst  + 30

2e Harry Kamp                      3  winst  + 23

3e Tineke Schuit                    3  Winst + 21

4e Frans- Jan Hengst             2 Winst  + 13

5e Reitze van der Veen          2  Winst  + 12

6e Zoran Djukanovic             2  Winst  + 11

 

Document acties