bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Loc en Bianca winnen het Boulodrome toernooi 2023

Loc en Bianca winnen het Boulodrome toernooi 2023

Een verzameling sporters uit Nederland van boven de rivieren, Loosdrecht, Alkmaar, Leeuwarden, Steenbergen, Almere en onze toppers uit Harlingen, meldden zich in alle vroegte bij de wedstrijdleiding.

Loc en Bianca winnen het Boulodrome toernooi 2023

De loting vond plaats, de eerste 3 wedstrijden waren voorgelote partijen en daarna afvalrondes tot er twee teams over waren. Loc van Lee en Bianca Bolweg uitkomend voor Le Biberon tegen de oud Nederlandse kampioenen Cobie en Gerard Zijlstra uitkomend voor Celeritas Alkmaar. Loc van Lee wierp briljante toverballen richting de but, dat alle ballen van het team Le Biberon dichterbij lagen dan die van de gasten uit Alkmaar (uitslag 13-9). Winnaars in de A poule werden dan ook Loc van Lee en Bianca Bolweg.     

In de B poule een heuse Harlinger finale. Het duo Rein Koning met Hans Smit tegen Siebrig Kisjes en Ruud Warmerdam. De uitslag eindigde in 13 – 5 voor de heren Rein en Hans.

In de poule A complementaire gingen de enveloppen naar Rik Moorlag en Kimberley Dunki Jacobs van Le Biberon, ze waren met 13 -7 te sterk voor hun collega’s uit Leeuwarden Yves Roussel en Hans Timmermans.

In de B complementaire gingen de flessen wijn naar de familie Schoot uit Harlingen, Geertje en clubkampioen Bart Schoot hielden het hoofd koel en wonnen 13 – 11 van familie De Vries uit Sneek. 

Een heerlijke middag, veel publiek, lekkernijen uit eigen keuken, mooi weer en absolute topsport bij Jeu de Boules vereniging Boulegoed.

 

Document acties