bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Nieuwjaarstoernooi 2023

Nieuwjaarstoernooi 2023

Ruud Warmerdam wint het Nieuwjaarstoernooi. Op 8 januari hebben wij na twee coronajaren weer ons traditionele Nieuwjaarstoernooi gehouden. Met een opkomst van 43 deelnemers mogen we stellen dat er genoeg animo is om weer gezellig met elkaar een toernooi te spelen en dat het boules seizoen heel goed is begonnen.

Nieuwjaarstoernooi 2023

Om 12.00 uur hield onze voorzitter Cees Stam zijn Nieuwjaars speech en keek terug op het jaar 2022.  Financieel gezien kunnen we terugblikken op een jaar dat we met steun van de overheid alsmede nieuwe sponsors en clinics het jaar in de zwarte cijfers kunnen afsluiten. 

Sportief gezien doen we het in de NPC (Nationale Petanque Competitie) best goed. De interne toernooien waren in 2022 een groot succes, maar jammer genoeg ging door te weinig deelname ons Walle Geertje toernooi niet door. 

Al met al een geslaagd jaar. De voorzitter toostte op een nog beter jaar en wenste iedereen een gelukkig en gezond 2023 toe.

Het toernooi kon beginnen. Aan de wedstrijdtafel maakten Annemarie Rietman en Adrie Visser de indeling bekend en kon er worden gestart met boulen. 

Na de eerste ronde was er traditiegetrouw voor iedereen een heerlijke kom snert met roggebrood en spek.  Na de drie partijen a la mêlee werden de prijswinnaars door spreekstalmeester Karel Visser bekend gemaakt.  Traditiegetrouw was er voor iedereen een prijs.

Van de 43 deelnemers was er natuurlijk eentje die als laatste eindigde. Henk Schikker eindigde met 0 gewonnen wedstrijden en – 27 als laatste. Bij de beste deelnemers waren er slechts 6 met drie gewonnen wedstrijden. 

Nr 1 Ruud Warmerdam 3W + 25

Nr 2 Gerrit Hiemstra, nr 3 Jenny Bakker, nr 4 Folly Berends , alle drie met 3 W + 21

Nr 5 Anna Lichtendahl 3W + 16 en nr 6 Karst v.d. Heide met 3W + 12.

Na afloop was het nog een heel gezellig samenzijn.

Met dank aan de vrijwilligers in de bar, de keuken en de wedstrijdtafel.

 

 

Document acties