bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Pim Vrolijk en Sander Vrolijk winnen Skrikkel toernooi Boulegoed

Pim Vrolijk en Sander Vrolijk winnen Skrikkel toernooi Boulegoed

Zaterdag was het weer zo ver dat het eens in de 4 jaar verskrikkelijke leuke skrikkeltoernooi gehouden werd. Maar liefst 28 teams hadden zich aangemeld en door de mooie weersomstandigheden kon men binnen en buiten spelen. Er werden 4 partijen gespeeld om de prachtige eigengemaakte Skikkeltrofee.

Pim Vrolijk en Sander Vrolijk winnen Skrikkel toernooi Boulegoed

De 28 doubletten bestonden uit één lid van Boulegoed plus een introducé zonder licentie. Enkele introducés stonden te spelen alsof ze al jaren lang ervaring hadden en dat deze nieuwelingen het naar de zin hadden blijkt wel uit het feit dat er op het eind van de dag weer drie nieuwe leden bij zijn gekomen. Dat het weer verskrikkelijk gezellig was, was te merken aan de hele families met kinderen en kleinkinderen die kwamen kijken, geweldig. Ook de catering was weer voortreffelijk en niemand kwam iets te kort. Maar liefst 6 doubletten wisten alle vier partijen te winnen en dan is het saldo van groot belang. Leo v d Kruit wist met Joachim de Ruiter de 6de  plaats te halen saldo + 12,Willem Teuben behaalde met zijn dochter Ada een saldo van + 18, dan Mark Norder met zijn zoon Joaquin +27, Reitze v d Veen speelde met buurvrouw Hilja Berends +29, en dan wil Follie Berends spelend met Ynze Braaksma wilde daar niet voor onder doen en haalde + 33.

 

De winnaars van het verskrikkelijke leuke Skrikkeltoernooi waren de voorzitter Pim Vrolijk met zijn zoon Sander die er letterlijk en figuurlijk ver boven uit staken met slechts 14 tegen punten in vier partijen wat betekend dat het saldo + 38 was dus de terechte winnaars van deze geslaagde dag.

 

1e plaats Pim Vrolijk met zijn zoon Sander saldo + 38

2e plaats Follie Berends spelend met Ynze Braaksma saldo  + 33.

3e plaats Reitze v d Veen speelde met buurvrouw Hiltsje saldo +29

4e plaats Mark Norder met zijn zoon Joaquin saldo +27

5e plaats Willem Teuben behaalde met zijn dochter Ada saldo + 18

6e plaats Leo v d Kruit met Joachim de Ruiter saldo saldo + 12

 

Document acties