bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Rein Koning wint Dirk Kooistra Toernooi

Rein Koning wint Dirk Kooistra Toernooi

Zondag 16 september was het voor de boulers van Boulegoed tijd voor het jaarlijks terugkerend Dirk Kooistra toernooi.

Rein Koning wint Dirk Kooistra Toernooi

van links naar rechts Karst, Siep,Rein,Loc

Rein Koning wint Dirk Kooistra Toernooi

Met een record aantal van 34 deelnemers werd om half één de wedstrijd geopend door de wedstrijdsecretaris en konden de 3 voorgelote partijen beginnen.

Na deze drie partijen waren er nog 6 spelers over met de volle 3 winstpartijen en worden er 10 spelers met 2 winstpartijen aan deze groep toegevoegd, om zo met 16 spelers de A-poule te vullen en de rest van de spelers in de B-poule te plaatsen.

Na nog een paar rondes gespeeld te hebben via knock- out systeem, blijven in de finale Rein Koning en Loc Le Van over.

De finale gaat van start en Loc neemt meteen de voorsprong en loopt uit tot 5-0. maar Rein is niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven en vecht terug.

Puntje voor puntje komt Rein dichterbij en komt zelfs op voorsprong.

Er wordt op het scherpst gespeeld en er is goed te zien hoe anders het tête-à-tête "spelletje" is dan het doublet spel en hoe anders er tactisch gespeeld wordt.

Rein geeft zijn voorsprong niet meer uit handen en wint uiteindelijk met 13-9 van Loc.

in de B-poule staan Siep Roukema en Karst van der Heide tegenover elkaar in de finale en hier wint na een mooie partij Karst met 13-7.

Rond de klok van 19.00 uur kunnen de wisselbeker en de flessen wijn worden uitgereikt en worden de vrijwilligers achter de bar en de wedstrijdleiding bedankt voor de mooie dag

Document acties