bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Reitze van de Veen en Folly Berends clubkampioenen 2018

Reitze van de Veen en Folly Berends clubkampioenen 2018

Zondag 25 november waren de doublette clubkampioenschappen van Boulegoed. Er hadden zich 18 teams opgegeven van de club en daar gingen we dan ook mee van start.

Reitze van de Veen en Folly Berends clubkampioenen 2018

Folly Berends en Reitze van der veen

Reitze van de Veen en Folly Berends clubkampioenen 2018

Er werden eerst drie voorgelote partijen gespeeld om zo een eerste selectie te kunnen maken voor welke teams er naar de A poule door zouden gaan en wie er in de B poule zouden komen. Na de eerste drie partijen werden de uitslagen allemaal opgeteld en de beste 8 teams gingen door naar de A-poule. Voor de B-poule werden nog 2 barage partijen gespeeld door 4 teams waardoor er 2 teams afvielen en de B-poule ook met 8 teams gevuld kon worden.

De poules werden ingedeeld en nu kon het "echteā€¯ werk beginnen in de knock-out fase van het toernooi. Bij verlies was je dus uitgeschakeld en kon je de rest van de partijen rustig vanaf de zijlijn bekijken.

In de A-poule kwamen Reitze en Folly tot de finale en moesten het daar opnemen tegen Duco en Rein. Folly die al een paar keer naar huis wou mocht dus nog steeds niet weg en stroopte nog maar een keer de mouwen op. In de halve finale hadden ze nog een achterstand van 0-6 omgebogen en een klinkende overwinning van 13-7 tegen Roelof en Ben (eitje). Rein en Duco hadden de halve finale gewonnen van Zoran en Claude. De finale ging gelijk op en er was een mooie sportieve strijd van beide kanten maar uiteindelijk kon er toch maar een team winnen en dat waren Folly en Reitze met een spannende uitslag van 13-11 . Folly en Reitze mogen zich het komende jaar dus clubkampioenen van Boulegoed noemen. Gefeliciteerd mannen!!

In de B-poule speelden Loc en Annemarie de finale tegen Aede en Sibren. Deze partij wonnen Annemarie en Loc met 13-11.

Na de prijsuitreiking ging de organisatie weer met een goed gevoel naar huis na deze geslaagde dag en natuurlijk willen we dan de vrijwilligers achter de bar ook bedanken voor de goede zorgen. Cees, Henk, Geert, Bauke en Jellie bedankt!!

Document acties