bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Rik Moorlag en Loc van Lee winnen Boulodrome toernooi 2019

Rik Moorlag en Loc van Lee winnen Boulodrome toernooi 2019

Zaterdag 23 november was het weer tijd voor het Boulodrome toernooi. Het toernooi was al heel snel volgeboekt en er stonden ook teams op de reservelijst. Op de lijst stonden weer veel goede teams en het beloofde dan ook een pittige dag te worden met mooie en spannende partijen.

Rik Moorlag en Loc van Lee winnen Boulodrome toernooi 2019

 Rond 9.45 uur was iedereen aanwezig en kon de loting definitief gemaakt worden en om 10.00 uur werd de wedstrijddag geopend. Zoals meestal bij ons 3 voorgelote partijen en daarna knock-out met verliezersronde. Na de eerste 3 voorgelote partijen werd de stand opgemaakt en nu bleek al dat er teams, welke op papier zeker voor de prijzen konden gaan, niet altijd hun dag hadden en dus in de B-poule terecht kwamen. In de A-poule speelden Loc en Rik als een trein en kwamen overtuigend in de finale. In de andere helft van het schema ging het er hard aan toe. In die halve finale moesten Mark en Rein het opnemen tegen Frans-Jan en Gretha. Frans-Jan en Gretha liepen vlot uit naar een 10-0 voorsprong, maar Mark en Rein gaven niet op en deden er een tandje bij. Uiteindelijk pakten Mark en Rein toch de overwinning met een stand van 13-11.

De finale ging dus tussen Rik en Loc tegen Mark en Rein. De finale was precies het tegenovergestelde van de halve finale. Mark en Rein begonnen sterk en pakten een voorsprong maar Rik en Loc bleven geconcentreerd en sterk spelen waardoor ze aan het eind toch als eerste het 13de punt konden maken en wonnen de wedstrijd met 13-10 van Mark en Rein.

Het was weer een prachtig en geslaagd toernooi met spannende partijen waarvan vele op hoog niveau.

De vrijwilligers achter de bar werden bedankt voor hun inzet om iedereen te voorzien van eten en drinken.

 

Uitslagen

A-poule

1ste Rik Moorlag / Loc van Lee

2de Mark Norder / Rein Koning

A-complementair

1ste Wouter Hoekstra / Joyce Termaat

2de Cor van Kollenburg / Ruud Warmerdam

B-poule

1ste Siemen Folkertsma / Warner Stienstra

2de Ineke Hilverink / Huite Huitema

B-complementair

1ste Sibren Stienstra / Hans Smit

2de Henny Visser / Gerrit Jan Gerritsen

 

Document acties