bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Rik Moorlag wint met Mark Norder Jetting Boulodrome toernooi

Rik Moorlag wint met Mark Norder Jetting Boulodrome toernooi

De favorieten wonnen het Jetting toernooi terwijl ze eerst slecht begonnen de eerste partij werd een 8-13 nederlaag. Ze verloren tegen Jouke Alberda en Jur Moorlag, de vader van Rik en tevens oud winnaars van het Walle Geertsje toernooi.

Rik Moorlag wint met Mark Norder Jetting Boulodrome toernooi

De winnaars Mark Norder en Rik Moorlag

Rik Moorlag wint met Mark Norder Jetting Boulodrome toernooi

Hierna lieten Mark en Rik er geen gras over groeien. De tegenstanders in de finale waren Cees Minnema met Christian Grimberg die als beste de voorrondes hadden gespeeld met 3 winst partijen met een saldo van +19.

 

De finale begon mooi 1-0 voor Cees en Christian, dan komen Rik en Mark op stoom maken 3 punten dus 1-3. Hierna komt Rik die geweldig op schot is en ze pakken 6 punten dus 1-9 voor Mark en Rik. Dan nog even tegenspartelen van Cees en Christian 2-9 en de koek is op want Mark en Rik pakken nog 2 keer 2 punten en de strijd is gestreden 2-13.Terechte winnaars van het sterk bezette Jetting Boulodrome toernooi. Van Boulegoed kwamen er 4 teams in de A-poule terecht en 5 teams in de B-poule. Voorzitter Pim Vrolijk met zwager Aad v Eyk verloren met 13-6 de A-Complemetair tegen Jouke Alberda met Jur Moorlag. De finale in de B-Poule werd gespeeld tussen Klaas de Jong en Duco Broersma van Boulegoed tegen vader en zoon van Lee van le biberon uit Leewarden. De Harlingers konden het niet bolwerken en verloren met 13-7. De B-Complementair was een Boulegoed onderonsje tussen Harry Kamp met Cor Draaisma tegen Karst v. d. Heide met Folly Berends. Het werd 13-10 voor Harry en Cor in een spannende partij. Hierna werden de prijzen uitgereikt door voorzitter Pim Vrolijk.

 

A-poule

1e prijs         Mark Norder – Rik Moorlag (mix Biberon – Bledeboulers)

2e prijs         Cees Minnema – Christian Grimberg (Le Biberon Leeuwarden)

 

A-Complementair

1e prijs         Jouke Alberda – Jur Moorlag (mix Lemsterland – Bledeboulers)

2e prijs         Pim Vrolijk – Aat van Eyk (Boulegoed Harlingen)

 

B-poule      

1e prijs         Loc van Lee met zijn vader (Le Biberon Leeuwarden)

2e prijs         Klaas Tichelaar – met skoonseun Duco Broersma (Boulegoed)

 

B-Complementair

1e prijs         Harry Kamp en Cor Draaisma (Boulegoed Harlingen)

2e prijs         Karst v.d. Heide en Folly Berends (Boulegoed Harlingen)

 

Document acties