bg1

 

 
U bent hier: Home Nieuws Tiny Smit en Zoran Djucanovic winnen het Nieuwjaarstoernooi

Tiny Smit en Zoran Djucanovic winnen het Nieuwjaarstoernooi

Zaterdag 4 januari werd er weer ons traditioneel Nieuwjaarstoernooi gehouden. Een toernooi waar ieder lid een introducee mag meenemen. Hieraan was goed gehoor gegeven, want er deden maar liefst 15 introducees mee.

Tiny Smit en Zoran Djucanovic winnen het Nieuwjaarstoernooi

Om precies 12 uur hield de voorzitter Cees Stam een kleine toespraak. Hij heette iedereen welkom en blikte terug op het afgelopen jaar. Een goed jaar waarbij het leden aantal is gegroeid naar 135. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers, want zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Ook werd er stil gestaan bij hen die onze club het afgelopen jaar zijn ontvallen. Te weten Herman v.d. Gun, Froukje Hoekstra, Oenie Bleeker en Bart v.d. Heide.

Verder keek Cees Stam vooruit op een nieuw boulesjaar met verschillende toernooien op het programma. Onder andere 8 februari het Ouwe Seunen kampioenschap, 21 maart het Stienenman toernooi, 7 juni het Open Harlinger toernooi en 23 augustus het Walle Geertje toernooi.

Na dit officiƫle gedeelte werd er een toost uitgebracht op het nieuwe jaar en kon het toernooi beginnen. De indeling werd bekend gemaakt en iedereen kon gaan spelen. Er werden 3 partijen gebouled en na het tellen van de punten kwamen er 2 winnaars uit de bus met hetzelfde aantal punten. Nadat de spreekstalmeester Wim Burrie aan iedereen een prijsje had uitgereikt en een dankwoord had uitgesproken aan de wedstrijd leiding en de vrijwilligers achter de bar bleef het nog een paar uurtjes gezellig in de kantine.

Document acties